Masažni salon

Za vas smo, in še vedno bomo, izbrali najboljše masaže sveta. Najraje pa kombiniram vse v eni masaži, saj tako z različnimi tehnikami dosežemo najboljše rezultate. 

– terapevtska masaža hrbta: za lajšanje težav s hrbtenico in vratom
– masaža z ventuzami: lajša težave pogojene z migreno, glavoboli, osteohondrozo, bronhitisom in astmo. Poznana in cenjena že v starem Egiptu. Priporočamo tudi za otroke.
– masaža Tavžentroža: najboljša masaža, kjer so združene tehnike in znanja iz celega sveta. Počutili se boste popolnoma prerojene. Priporočamo pri izčrpanosti, stresu, nespečnosti.
– klasična masaža telesa: za vse, ki prisegajo na klasiko, nudimo sproščujočo masažo telesa in obraza. Globinsko sprošča telo in živčni sistem, prekrvavi mišice ter blaži stres.
 – masaža hrbta: sprošča napete in obremenjene mišice hrbta, rahlja vozličke in vam povrne dober občutek.
– Havajska masaža Lomi Lomi: intenzivna masaža, sprošča globoko mišičje, sprošča zategnjenost. Lomi Lomi smo se učili na Havajih, kjer se tradicionalno prenaša preko šamanov iz roda v rod. Presega “navadno” masažo, saj se izvaja po intuiciji, ne po vnaprej naučenih gibih. Havajci verjamejo, da masaža zdravi na telesni, duševni in duhovni ravni, zato je ta masaža celostna ter odpravlja energetske ovire. Občutite masažo “ljubečih rok”.
– masaža z vročimi vulkanskimi kamni: fuzija masaže s toploto in uravnotežanja energij. Dobrobiti 5.000 let stare tehnike, ki so jo uporabljali že stari Inki in Indijanci, uživajo zadovoljni klienti po celem svetu, kar jo uvršča med najbolj zaželene tretmaje. Holistično doživetje združeno s terapevtskim učinkom toplote vročih kamnov. Najbolj priporočamo v hladnih zimskih dneh.
– sproščujoča masaža z eteričnimi olji: sprostitev za dušo in telo, ugodno vpliva tako na fizično, kot psihično počutje. Mešanico izberemo glede na vaše počutje in želje.
– masaža s kristali: holistična masaža, kjer uporabljamo kristale, topla olja in kristalne eliksirje. Rezultati tega zdravilnega koktejla so naravnost osupljivi.Blagodejno vpliva pri sprostitvi, osebni rasti, izboljšanju samopodobe, vzpodbudi samozavedanje in duhovnost, obnovi ravnovesje, odpravlja blokade. Čisti in vzpodbuja delovanje čaker.
– anticelulitna masaža: združuje ročno tehniko anticelulitne masaže ter vakuumsko masažao ter izbrana negovalna sredstva. Za osupljive rezultate, preoblikovanje telesa in zmanjševanja pojavnosti celulita.
– masaža obraza: razkrije vašo pravo lepoto, sprosti prenapete obrazne mišice, prekrvavi in kožo oskrbi s kisikom ter novimi hranili, gladi drobne gubice.
– masaža za bodoče mamice: masaža zasnovana posebej za potrebe nosečnic. priporočamo od 12 tedna naprej. Poskrbi za prožne sklepe, razbremenjeno hrbtenico, ugodno vpliva na krvni pritisk nosečnice. Masaža se prilagaja vsaki nosečnici individualno, glede na potrebe. Izvaja se sede, na boku ali hrbtu.
– Alenkina masaža prepleta različne masaže, ki se harmonično dopolnjujejo. Za vsakega Alenka skreira drugačno masažo, prav tako lot jo potrebuje. Je najbolj priljibljena masaža v Forma viti.
– SPA otroci: privoščite vašim otrokom najboljše. Sproščujoče masaže hrbta ali obraza izboljšajo koncentracijo, sprostijo od šolskih naporov in dajo novo energijo.